GLUTEN-EGGEHVITE-MELKEFRI Middagspai med kylling og spinat.

video:glutenfri pai 1

Dette er en av tipsene mine  til deg. Mange blir hjelpesløse når de
får besøk av allergikere. Jeg bruker å ta med meg noe jeg
kan spise, men det er jo godt for meg (og allergikeren) å noen ganger
ha det litt enkelt også.  Det er flere  ingredienser enn dette ikke
jeg tåler, men denne gangen valgte jeg oppskriften slik.
En annen glutenfri oppskrift: 

Ca 20cm i diameter.
75g melkefritt smør (bør være mykt)
130g semper fin melmix (grønn)
2 toppede ss Jyttemel
1/2 ts Fiberhusk
2 ss vann.

Rør ut fiberhusk i vann i en kopp. Hurtigmiks alle ingrediensene i 
en foodprosessor, tilsett fiberhusken til slutt. Deigen settes kaldt
i 1/2 time.  Kjevles ut og stekes nederst i ovnen på 225 grader i 
ca 15-20min. “bon apetit”  Kan serveres kald. 🙂 

VIL DU FØLGE MIN BLOGG PÅ FACEBOOK : TRYKK PÅ DENNE TEKSTEN og
Meld deg inn i gruppen Susns sang og smurferi 

#glutenfrimiddagspai #gluteneggehvitefripai #middagspaiallergi

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg